Запознайте се с ОБЩИ УСЛОВИЯ по-долу, преди да използвате www.goldenapple.bg. Ако използвате този уеб сайт се счита, че Вие се съгласявате с общите условия за ползването му. Ако НЕ ПРИЕМАТЕ тези условия, моля не използвайте www.goldenapple.bg.
Сайтът www.goldenapple.bg e собственост на фирма ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА ООД, с ЕИК 131473276 и адрес на регистрация: гр. София, ул. Кишинев 5А.
Потребителите на www.goldenapple.bg имат право да разглеждат всички публикувани в сайта материали само за лична употреба с нетърговска цел и при условие, че спазват всички авторски права. Забранява се да се копират материали от този сайт, да се разпространяват публично, независимо с каква обществена или търговска цел. Не се разрешава използването и публикуването на материали от този сайт на други сайтове. Сайтът и публикуваните в него снимки и материали са под закрилата на Закона за авторското право. Всяка неразрешена употреба е в нарушение на този закон и други законови разпоредби.
Запазваме си правото по всяко време и без предупреждение да правим промени в публикуваните материали, услуги и цени. Някои от публикуваните материали може да са остарели, като ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА не поема отговорност да ги актуализира. ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА не гарантира точността и целостта на публикуваните материали, софтуера или услугите на този уеб сайт.
Цените на продуктите са с включено ДДС и са изписани на страницата за представяне на съответния продукт в електронния ни магазин.

Доставка

Условията и цените за транспорт на продуктите са упоменати в бутон ДОСТАВКА на www.goldenapple.bg.

Отказ от закупени продукти

При получаване на пратката Вие трябва да проверите дали съдържанието на пакета съответства с вашата заявка. При нарушения във външния вид на стоката, възникнали при транспортиранeто й, е необходимо да констатирате това в присъствието на куриера и да се обърнете към него за протокол за увредена пратка.
Клиентът може да откаже поръчка в рамките на не повече от 12 часа от генерирането й в системата. Клиентът трябва да информира доставчика чрез имейл или телефонно обаждане на посочените на сайта контакти, че отказва поръчката.
Ако дадена поръчка вече е изпратена към клиента и по време на доставка той я откаже, клиентът дължи неустойка в размер на куриерските разходи по доставката и връщането й.

Клиентът може да предяви рекламация при установяване на несъответствие между поръчаните и доставените продукти, но не по-късно от 3 (три) работни дни от получаването им. Продуктите трябва да бъдат върнати с неразпечатана оригинална опаковка по куриер, като разходите са за сметка на фирмата.

Не може да се предявява рекламация за продукти, които са употребявани от клиента.
При невъзможност на търговеца да изпълни поръчката на клиента, той може да предложи на клиента да замени продукта с друг на същата стойност, или клиентът да отмени поръчката. Ако клиентът отмени поръчката и вече е извършил плащане било по банков път или с дебитна или кредитна карта, търговецът е длъжен да възстанови изцяло сумата на клиента в рамките на 3 (три) работни дни.

Поверителност и защита на личните данни

ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА предприема мерки за защита на личните данни на потребителите съгласно изискванията на Закона за защита на личните данни. Потребителите се съгласяват, че ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА има право да обработва личните им данни във връзка с използването на услугите на уеб сайта. За да изпълняваме Вашите поръчки е необходимо да ни предоставите следните данни: име и фамилия; имeйл; телефон за връзка; адрес за фактура и доставка; пощенски код. Вие имате възможност да коригирате тези данни от Вашият личен профил на сайта по всяко време. Данните, които ще получим при поръчката, регистрацията или разглеждането на страницата, ще бъдат използвани единствено за Вашето обслужване – изпълнение на поръчка, връзка с Вас в случай на проблеми, свързани с поръчка. Ние гарантираме, че тези данни няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните.
Вашият потребителски профил може да бъде изтрит от системата на ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА, заедно с прилежащите към него данни, при желание от Ваша страна.
Потребителите нямат право да излагат или изпращат от или към този уеб сайт каквато и да е незаконна, обидна, клеветническа, неприлична, порнографска или друга информация, която е в нарушение с действащите закони.
На този интернет сайт може да е предвидена възможност потребителите да публикуват мнения относно даден продукт. ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА не поема по никакъв начин и при никакви обстоятелства отговорност за верността на публикуваната информация. Отговорността се носи изцяло от потребителите, които са публикували информацията. ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА си запазва правото да изтрива мнения, които не са по темата, са с клеветнически или обиден характер или не са на български език. В случаи на проблеми и жалби, потребителите използват формата за връзка, която е част от този интернет сайт.
Наличните препратки от този интернет сайт към интернет сайтове, собственост на трети лица, са предоставени единствено и само за удобство на потребителите. ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА не контролира сайтове на трети лица и не поема никаква отговорност за никой от тях или тяхното съдържание.
Потребителите на този интернет сайт могат да създават препратки към него от други сайтове, но само ако са спазени условията на ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА. Потребителите могат да получат точните изисквания на ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА като се свържат с нас чрез контактната форма.
ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА има правото да променя цените на продуктите по свое усмотрение по всяко време, без да дължи предварително уведомление на потребителите. Потребителят е длъжен да заплати цената, която е била актуална по време на извършването на поръчката. При допуснати технически грешки в публикуването на интернет сайта, ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА има правото да откаже изпълнението на поръчката и не дължи обещетение по никакъв начин на потребителя, освен да възстанови сумите, платени от потребителя, ако има такива.
ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА може да променя тези ОБЩИ УСЛОВИЯ по всяко време, като след промяната смени и датата на последната публикация.
Последни промени: март 2015 г.