ЗЛАТЕН ПРАШЕЦ

Здраве и сила от дивата природа

Начало/АФА от Кламат/АФА на прах, 50 г
­
 • web_powder
 • златен-прашец-насипно

АФА на прах, 50 г

62.00лв.

Сертификати на суровината

 

АФА НА ПРАХ съдържа 50 г органично чиста АФА  от езерото Кламат. Това го прави най-икономичният продукт на основата на синьо-зеленото микроводорасло АФА (Aphanizomenon flos-aquae), който ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА предлага.

АФА дарява човешкото тяло с жизненоважни витамини, минерали, аминокиселини, множество пигменти. Изключителна храна за мозъка и мощен естествен антидепресант, засилва паметта и концентрацията, съпътства оздравителните процеси, намалява хроничната умора.
Приемана на прах АФА се усвоява по-бързо и цялостно от организма. Може да консумирате АФА НА ПРАХ разтворен във вода или сок.

Категория:

Описание на продукта:

Синьо-зеленото диворастящо микроводорасло АФА (Aphanizomenon flos-aquae) е изключителна храна за здраве. АФА на ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА идва от красивите природно чисти води на езерото Кламат, щата Орегон, САЩ.

Сред най-значимите й научно доказани свойства са:

 • Способността да стимулира производството на зрели стволови клетки от костния мозък, благодарение на полизахаридите съдържащи се в нея. Множество научни изследвания доказват способността на АФА да увеличава стволовите клетки в кръвта от 30 до 80 %. Пет грама АФА на ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА активизират отделянето на зрели стволови клетки от костния мозък. Това е причината тя да е незаменим участник в продукта GoldenStemPower.
 • АФА е мощен имунорегулатор. Тя намалява риска от грип и простудни заболявания. Грам и половина АФА на ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА увеличава производството на имунни клетки с  40 %.
 • Тя  е изключителна храна за нервната система и мозъка. АФА на ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА е най-богата на фенилетиламин (ФЕА), хормонът на щастието. Той е мощен естествен антидепресант, който облекчава депресията, подобрява настроението, засилва паметта и концентрацията.
 • Най-богат естествен източник на витамин B12, което я прави идеална храна за бременни жени, бебета, вегетарианци и спортисти.
 • АФА съдържа множество пигменти, които имат пречистващо, противовъзпалително и антираково действие.
 • Тази уникална храна дарява тялото с всички жизненоважни витамини и минерали в идеална пропорция и с максимална усвояемост.
 • Съдържа всички незаменими аминокиселини в пропорция, най-близка до тази на човешкото тяло.
 • АФА е изключително богата на най-лесно усвояеми белтъчини – 95 % усвояемост.
 • АФА облекчава състояния, свързани с възпалителни процеси. Тя съдържа фикоцианин, синият пигмент, за който беше доказано, че блокира ензима циклооксигеназа (COX-2), на който се дължи синтеза в тялото на веществата, които пораждат болката и възпаленията. Фикоцианинът е силен естествен антиоксидант.

Синьо-зеленото микроводорасло АФА на ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА е природна органична храна с най-висока усвояемост, без никакви странични ефекти или противопоказания. АФА съпътства оздравителните процеси при много болести, сред които рак, диабет, множествена склероза, проблеми с щитовидната жлеза, депресии, проблеми със съня, зрението и много други.

АФА на прах е продукт, създаден, за да достави възможно най-голямо количество АФА на най-ниска цена за грам. Разбъркайте една чаена лъжичка АФА на прах, един или два пъти дневно, във вода или сок, с температура не по-висока от 37 градуса.

Хранителна добавка, а не лекарствено средство.

Допълнителна информация

Тегло0.087 g

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “АФА на прах, 50 г”