AlgaEye, 30 капсули

Начало/AlgaEye/AlgaEye, 30 капсули
­
  • alga_eye

AlgaEye, 30 капсули

17.00лв.

5.00 от 5 базирана на 1 клиентско ревю
(1 клиентско ревю)

AlgaEye е синергична формула на ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА, която обединява 17 пигмента за отлично зрение. Всяка желатинова капсула съдържа 400 мг екстракт от трите микроводорасли – Дуналиела салина, Спирублу и Астаксантин от Хематококус плувалис.
AlgaEye е съвършен букет от пигменти, които взаимно допълват своите качества. Работейки в екип с ненаситените мастни киселини, витамините, минералите и останалите полезни вещества, съдържащи се в трите микроводорасли, те създават най-добрия продукт за добро зрение и цялостно здраве. Уникалната формула дава енергия и подобрява функцията на мускулите. Стимулира отделянето на възрастни стволови клетки – естествен механизъм на организма за регенерация и подмладяване и е мощен имунорегулатор.

Категория:

Описание на продукта:

ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА комбинира три микроводорасли, които съдържат над 17 основни пигмента за отлично зрение и здраве. Това са смесени каротеноиди от Дуналиела салина, Спирублу – 100% органична Спирулина платенсис с 25% син пигмент фикоцианин и Астаксантин от Хематококус плувалис.
AlgaEye е богат източник на трите групи фотосинтетични пигмента – хлорофили, фикобилини и каротеноиди. Пигментите поглъщат директно слънчевата светлина и я превръщат в енергия за здраве.
Хлорофилите са мастноразтворими пигменти, отговорни за фотосинтезата. AlgaEye съдържа хлофил – a, b, c1, c2, d, f, който подобрява зрението, пречиства кръвта, дава енергия, стимулира стволовите клетки.
Фикобилинитe са водоразтворими пигменти. В AlgaEye е включен най-мощният от тях – синият пигмент фикоцианин. Фикоцианинът има мощен антиоксидантен и противовъзпалителен ефект. Научно доказано е, че блокира ензима циклооксигеназа (COX-2), на който се дължи синтеза на веществата в тялото, които пораждат болката и възпаленията. Знае се, че възпаленията възпрепятстват придвижването на стволовите клетки и достигането им до мястото, което се нуждае от тяхната помощ. Редица научни изследвания показват, че именно фикоцианинът стимулира отделянето на зрели стволови клетки.

Каротеноидитe са червени, оранжеви и жълти пигменти, които са мастноразтворими. Те не приемат директно слънчевата светлина, а си посредничат с хлорофила за това. Делят на две групи – ксантофили и каротени.
Ксантофилите са основни играчи в отбора за зрение AlgaEye. Това са зеаксантинът, лутеинът и астаксантинът. Заексантинът и лутеинът се наричат още ретинално-макулни, защото изграждат макулата и лещата на окото. Високият прием на тези пигменти защитава и регенерира окото. Множество научни изследвания сочат, че те играят водеща роля в предотвратяването и борбата с дегенерация на макулата и катаракта.
Втората група са каротените, като AlgaEye включва пълен отбор каротени – бета-каротин, aлфа-каротин и криптоксантин. При нужда организмът синтезира тези пигменти и ги превръща в жизненоважния витамин А, но само в количеството, от което той има нужда. Oстаналите пигменти циркулират в кръвта и действат като силни антиоксиданти. Криптоксантинът стимулира проявата на RB гена, който пречи на клетките да се превръщат в ракови и е изключително важен за здравето на белитедробове. Множество научни изследвания показват силата и на трите каротена за подобряване на зрението.
В AlgaEye е включена Дуналиела салина – микроводорасло, богато на витамини, минерали, хлорофил, полизахариди и есенциални мастни киселини, включително Омега-3 и Омега-6. Тя е несравнима по съдържание на каротеноиди, със забележително висока концентрация на бета-каротин и неизброими здравословни качества. Дуналиела салина на ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА е концентрат на 9 каротеноида. Незаменима е за поддържане на отлично зрение. Тя има мощни антиоксидантни свойства, благодарение на което забавя процеса на стареене и има антимутагенен ефект. Проявява силни фотозащитни свойства. Използва се като общоукрепващо и тонизиращо организма средство.
Спирублу е 100% био Спирулина платенсис, произведена по специален начин, който да осигурява 25% концентрат на синия пигмент фикоцианин. Спирублу е отличен източник на фитопигменти като фикоцианин, хлорофил, каротеноиди като бета-каротин, зеаксантин и други растителни пигменти.
Хематококус плувиалис е концентрат на Астаксантин, наричан „Царят на каротеноидите“. Астаксантинът е червен пигмент с изключителни здравословни качества. Той е известен с изключителната си антиоксидантна сила: 20 пъти по-силен от синтетичния астаксантин, 50 пъти по-силен от бета-каротина, 60 пъти по-силен от Витамин С, 550 пъти по-мощен от витамин Е и 800 пъти по-силен от CoQ10 (Коензим Q10). Като силен антиоксидант астаксантинът е отличник в борбата със свободните радикали, които са причина за заболявания като рак, сърдечносъдови заболявания и др. Той никога не се превръща във вреден прооксидант (pro-oxidant) и намалява разрушаването на ДНК.
ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА е включила в продукта си AstaVista астаксантин с най-висока концентрация, добиван от най-стария в света производител на Хематококус плувиалис.
Взимайте от 1 до 3 капсули AlgaEye преди ядене, без лекарско предписание. ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА препоръчва приема на повече плодове и свежи сокове, както и салати, подправени със студено пресовани, нерафинирани мазнини.
За най-силен ефект комбинирайте с GoldеnStеmPowеr, EnzSpiru и AstaVista за усилване процеса на стимулиране и придвижване на стволови клетки, хармонизиране на имунната система и за подобряване функциите на ентеричния мозък.
Съхранявайте на тъмно и хладно място под 21 градуса, недостъпно за малки деца. Няма странични ефекти и противопоказания. Хранителна добавка, а не лекарствено средство.

Допълнителна информация

Тегло0.029 g

1 ревю за AlgaEye, 30 капсули

  1. 5 от 5

    :

    От осемнайсет години съм куриер. През последните няколко години зрението ми отслабна и по-малките цифри и букви, не можех да ги виждам така добре. Реших да потърся помощ от природен продукт. Разговарях с дъщеря ми и тя ми препоръча продукта Алгай на Златната ябълка. След приемането им на третия месец установих, че зрението ми значително се подобри и цифрите, които са ми така необходими в трудовата дейност, започнах отново да ги виждам. Освен това се засили и имунитета ми. През зимните месеци нямам проблеми с настинки и вируси.

Добавете отзив