AstaVista, 30 меки желатинови капсули

Начало/AstaVista/AstaVista, 30 меки желатинови капсули
­
 • 500x500
 • capsules
 • tik_tak_500x500_

AstaVista, 30 меки желатинови капсули

27.50лв.

5.00 от 5 базирана на 1 клиентско ревю
(1 клиентско ревю)

 

За първи път в България представяме най-чистият и най-концентриран природен астаксантин в света, в меки желатинови капсули. Уникална формула със студено пресован зехтин и витамин Е, за максимална усвояемост и сила.

Астаксантинът от Хематококус плувиалис е наричан „Кралят на каротеноидите“. Той има мощен антиоксидантен ефект – 550 пъти по-мощен от витамин Е и 800 пъти по-силен от CoQ10 (Коензим Q10). Това го прави отличник в борбата със свободните радикали, причинители на много заболявания. Астаксантинът дава енергия, благоприятства зрението и концентрацията, поддържа физиологичната функция на кръвоносната система, подпомага имунната система и благоприятства отделянето на възрастни стволови клетки. Уникалното вещество има способността да се натрупва в мускулните тъкани и кожата, защитавайки ги от въздействието на агресивни фактори като UV лъчи.

AstaVista се предлага в нова, уникална тик-так опаковка от 30 меки желатинови капсули. Всяка капсула съдържа 6 мг астаксантин. Уникалната формула от Хематококус плувиалис, зехтин и витамин Е се капсулира специално за „Златната ябълка” по патентован метод в САЩ. Микроводораслото се отглежда в чиста хималайска вода, с естествена слънчева светлина по патентован метод и така ние гарантираме, че предлагаме най-чистият и най-концентриран природен астаксантин в света.

Описание на продукта:

Представете си двуметров човек, който плува срещу десетметрови водопади в продължение на една седмица и така изминава 170 км без почивка. За сьомгата този седемдневен маратон нагоре срещу течението не е никакъв проблем. Крайната й цел е да достигне родното си езеро високо в планината.

Как е възможно това изключително атлетично постижение? Сьомгата го постига благодарение на астаскантина, с който се храни. Розовият цвят на месото й също се дължи на него. Именно заради астаксантина в сьомгата, тя се смята за изключително здравословна храна.

Розовото фламинго също дължи цвета си на астаксантина, който приема с храната си. Индианците в Перу използват неговата мас за лечение на ставни проблеми, полезна заради астаксантина, който птицата усвоява.

Кралят на каротеноидите

Астаксантинът е червен пигмент с изключителни здравословни качества и една от най-популярните хранителни добавки днес. Добива се от различни източници, включително и от синтетични медикаменти. Най-концентрираният и качествен астаксантин е извлеченият от микроводораслото Хематококус плувиалис. ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА е включила в продукта си AstaVista астаксантин с най-висока концентрация, добиван от най-стария в света производител на Хематококус плувиалис. Астаксантинът в Хематококус плувиалис е 8000 пъти повече от този в сьомгата. Уникален спрямо останалите продукти на пазара, Asta Vista е произведен по патентован метод, и е единственият с най-висока концентрация на астаксантин, без да се налага екстракция за извличането му.

Астаксантинът е известен с изключителната си антиоксидантна сила, заради което е наричан „Кралят на каротеноидите“. Той е 550 пъти по-мощен от витамин Е и 800 пъти по-силен от CoQ10 (Коензим Q10). Уникалната структура на астаксантина му позволява лесно да прескача бариерата между кръвта и тъканите, заради което има редица благотворни за тялото ефекти.

Какво ще направи AstaVista за вас?

 • За зрението – засилва зрението, подобрява проблемите свързани с дегенерация на макулата и катаракт водещи до слепота. Предпазва очите от умора при работа с компютър и от вредното влияние на UV лъчите. Това е причината астаксантинът да е незаменим участник в продукта за зрение на ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА AlgaEye.
 • За сърцето – влияе добре на сърдечния мускул, увеличава гъвкавостта на кръвоносните съдове и намалява холестеролните плаки.
 • За ставите и мускулите – подобрява функциите им и намалява болките при физически натоварвания.
 • За тялото – това е тайното оръжие на атлетите. Той увеличава мускулната сила и издръжливостта и предотвратява мускулните и ставните болки след напрегнато състезание.
 • За кожата – има подмладяващ ефект и я предпазва от вредното влияние на UV лъчите.
 • За мозъка – единствен преминава бариерата между кръвта и мозъка. Така подпомага заздравяването на засегнати участъци. Дава бистрота на ума, намалява риска от Алцхаймер и Паркинсон.
 • За храносмилането – подобрява функциите на стомаха и червата
 • Има противовъзпалителен ефект. Астаксантинът е стабилен антиоксидант.
 • Засилва потенциала на стволовите клетки чрез размножаване на нервни прогенераторни клетки.

Сутрин приемайте по 1 капсула AstaVista без лекарско предписание. AstaVista няма странични ефекти или противопоказания. Съхранява се на тъмно и хладно място под 21 градуса, недостъпно за малки деца. Продуктът е подходящ за здрави и болни от всички възрасти. Нашият астаксантин единствен притежава 239 здравни твърдения удобрени от Агенцията по храните и лекарствата на САЩ (FDA) ВИЖ ПОВЕЧЕ

За най-добри резултати за стимулиране на зрели стволови клетки и цялостно здраве, използвайте в комбинация с продукта на ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА – GoldenStemPower.

Допълнителна информация

Тегло0.028 g
GoldenStempPower

1 ревю за AstaVista, 30 меки желатинови капсули

 1. 5 от 5

  :

  Вярвам , че моето здраве е в моите ръце ! Поради тази причина приемам AstaVista вече 3 години и почти съм забравила какво значи липса на енергия, отпадналост и умора. Винаги съм била активна :) , а с помощта на AstaVista нещата стават все по – добре.

Добавете отзив