Пакет

“Аз виждам”

Начало/ПРОМО пакети/Пакет “Аз виждам”
­
Промоция
  • az_vijdam

Пакет “Аз виждам”

133.50лв. 118.00лв.

Пакет 3 бр. AlgaEye + 3 бр. AstaVista

Комбинация от двата ни най-силни продукта за зрение. Често клиентите ни питат “Кой от двата да избера?” Отговорът е – предимства има всеки от тях, недостатъци – никой! Предлагаме Ви най-добрия вариант – комбинирайте ги с отстъпка! Взимайте от 1 до 3 капсули на ден от двата продукта в зависимост от търсения резулътат!

Категория:

Описание на продукта:

AlgaEye е синергична формула на ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА, която обединява 17 пигмента за отлично зрение. Всяка желатинова капсула съдържа 400 мг екстракт от трите микроводорасли – Дуналиела салина, Спирублу и Астаксантин от Хематококус плувалис.
AlgaEye е съвършен букет от пигменти, които взаимно допълват своите качества. Работейки в екип с ненаситените мастни киселини, витамините, минералите и останалите полезни вещества, съдържащи се в трите микроводорасли, те създават най-добрия продукт за добро зрение и цялостно здраве. Уникалната формула дава енергия и подобрява функцията на мускулите. Стимулира отделянето на възрастни стволови клетки – естествен механизъм на организма за регенерация и подмладяване и е мощен имунорегулатор.

 

AstaVista: За първи път в България представяме най-чистият и най-концентриран природен астаксантин в света, в меки желатинови капсули. Уникална формула със студено пресован зехтин и витамин Е, за максимална усвояемост и сила.

Астаксантинът от Хематококус плувиалис е наричан „Кралят на каротеноидите“. Той има мощен антиоксидантен ефект – 550 пъти по-мощен от витамин Е и 800 пъти по-силен от CoQ10 (Коензим Q10). Това го прави отличник в борбата със свободните радикали, причинители на много заболявания. Астаксантинът дава енергия, благоприятства зрението и концентрацията, поддържа физиологичната функция на кръвоносната система, подпомага имунната система и благоприятства отделянето на възрастни стволови клетки. Уникалното вещество има способността да се натрупва в мускулните тъкани и кожата, защитавайки ги от въздействието на агресивни фактори като UV лъчи.

AstaVista се предлага в нова, уникална тик-так опаковка от 30 меки желатинови капсули. Всяка капсула съдържа 6 мг астаксантин. Уникалната формула от Хематококус плувиалис, зехтин и витамин Е се капсулира специално за „Златната ябълка” по патентован метод в САЩ. Микроводораслото се отглежда в чиста хималайска вода, с естествена слънчева светлина по патентован метод и така ние гарантираме, че предлагаме най-чистият и най-концентриран природен астаксантин в света.

.

Отзиви

Все още няма ревюта

Напишете отзив първи “Пакет “Аз виждам””