Български продукт за стимулиране на стволови клетки покори САЩ, Франция, Южна Корея и Карибските острови

 

Идеята е проста, но революционна – засилете естествените процеси в организма и постигнете съвършено здраве – защото вашето тяло е вашият най-добър лекар.

Съвременната медицина разглежда тялото като отделни елементи и системи, не свързва лечението на сърцето с добруването на черния дроб, например. Тялото ни обаче е едно цяло и ние трябва да се грижим всички наши клетки да работят в синхрон. За целта трябва да захраним тялото с веществата, които са му необходими, за да функционира в баланс и здраве. Тялото ни има нужните знания, ние трябва да му дадем силата.

Кои са основните процеси в организма, които ако стимулираме, ще постигнем завидно здраве?

– Антиоксидантните процеси: За антиоксидантите е казано много. Всеки знае, че те предпазват клетката от вредното влиание на кислорода и по този начин забавят стареенето на клетките. Прост пример е разрязаната ябълка – оставена в досег с въздуха, тя бързо потъмнява, ако намажете едната половина с лимон (който действа като антиоксидант) ще забележете, че тя ще потъмнее доста по-бавно от другата. За много плодове, растения, витамини и природни продукти се твърди, че са силни антиоксиданти. За да се избегнат спекулации с търговски цели е хубаво човек да се запознае с антиоксидантната мощ на продуктите, които приема. Има няколко научни скали за измерване на антиоксидантната мощ – най-популярната е ORAC. Според всички скали безспорен победител са микроводораслите – АФА, хлорела, спирулина, както и пигмента астаксантин от микроводораслото Хематококус плувиалис.

– Производството на имунни клетки: За да сме здрави, трябва да имаме добра армия, която да ни пази. Микроводораслите балансират имунната система и стимулират имуните клетки с 25 до 40%.

– Стволови клетки: За тях също се говори много напоследък. Правят се операции за имплантирането им, хора дават луди пари, за да съхраняват стволови клетки в банка и при нужда да ги изплолзват и т.н.т. Стволовите клетки имат уникалната функция да се превръщат във всяка една клетка от тялото ни, включително и в неврони.Това е естественият механизъм за регенерация. Когато настъпи проблем, увреденият орган подава сигнал и тялото изпраща натам свободните стволови клетки по кръвните пътища. Веднъж попаднали на мястото, където са необходими, стволовите клетки започват да се делят като клетки от дадения орган. Научни изследвания показват, че човек с по-висок процент циркулиращи стволови клетки има много по-голям шанс да оцелее при настъпил инцидент, инфаркт или инсулт. Има различни видове стволови клетки. Това, което е най-важно са последните научни открития, които показват, че стволови клетки се произвеждат практически от всеки орган в тялото ни, а най-големият им източник е костният мозък. С възрастта, производството им намалява, това е причината при децата раните да заздравяват много по-бързо, отколкото при възрастен човек. Лошият начин на живот, стресът и не доброто здравословно състояние драстично намаляват броя на стволовите клетки, които циркулират в кръвта ни. Най- сериозните природни стимулатори на стволови клетки, отново са микроводораслите АФА, хлорела, спирулина, както и пигмента астаксантин от микроводораслото Хематококус плувиалис.

Връзката. Има пряка зависимост между антиоксидантната мощ на природните храни и стимулирането на стволови клетки. Стволовите клетки пък произвеждат имунни клетки, които унищожават вирусните и раковите клетки. Тоест ако намерим природни продукти, които дават сила на тялото да  защитава здравите клетки, да унищожава заразените и да създава нови на мястото на мъртвите, и ги съчетаем, ще получим един наистина добър коктейл за здраве. За да действа, е добре да намалява стрeса, защото здравето се нуждае от щастие и да подобрява храносмилането, защото всичко започва от доброто усвояване на храната.

Дълги години умувахме,четохме, изследвахме и на базата на опита, който вече имахме, създадохме отборът за здраве GoldenStemPower. Той обединява най-мощните природни стимулатори на стволови клетки.

Представяме Ви отборът за здраве 6 в 1,  в уникалния български продукт познат на 4 континета GoldenStemPower:

АФА – след прием стимулира от 30 до 80% повече стволови клетки. Стимулира имунните клетки с 30%. Захранва организма с всички необходими вещества. Съдържа фенилетиламин – молекулата на любовта, естествен прекурсор на допамина и силен антидепресант. АФА подпомага добрия сън, концетрацията и общото здраве.

Хлорела – стимулира стволовите и имунните клетки, пречиства кръвта, подпомага храносмилането, има подмладяващ ефект, пречиства организма от токсини, тежки метали и радиация.

Спирулина – стимулира стволовите и имунните клетки, захранва организма, дава енергия и концентрация.

Пробиотици– за да сме здрави, трябва да имаме около два килограма приятелски бактерии в червата. Те стимулират стволови клетки, борят се с вредните бактерии, потискат гнилостните процеси в организма и балансират имунната система. Съвременният начин на живот, стресът и храната, лекарствата, антибиотиците и ваксините унищожават полезната чревна флора, затова е добре да приемаме пробиотици допълнително.

Екстракт арония – аронията е най-силният антиоксидант сред плодовете, стимулира стволови клетки, съдържа уникални пигменти, ензими и витамини и идеално допълва останалите участници в продукта.

Екстракт зелен чай – Стимулира стволови клетки, помага за подържането на идеално тегло, голям помощник е на ставите, зъбите, сърцето и цялото тяло. Добавя коктейл от уникални биофлавоноиди.

 

Качеството – Суровините, които влагаме в продукта са подбирани с години, за да гарантираме на клиентите си възможно най-доброто качество. И трите микроводорасли, които са 90% от съдържанието на продукта,  са произведени от компании с десетилетия опит в производството им, с множество органични сертификати и сертификати за сигурно и качествено производство. Посетили сме на място производствените бази и сме се уверили от първа ръка в патентованите методи, които гарантират 100% чистота на продукта.

България е ивестна с качествените си пробиотици по цял свят и именно затова влагаме в GSP формула от 13 български лактобацила и бифидо бактерии, специално разработена за продукта.

Аронията е плод, който произхожда от Северна Америка, но на плодородната българска земя се произвежда арония с най-добро качество. Разбира се екстрактът, който влагаме е произведен в България.

Вече шест години предлагаме GSP на българския и световен пазар. Феновете му се множат ежедневно, а случаите, в които е помогнал са все повече. Можете да прочетете опит на доволни наши клиенти от различни точки на света тук.

Препоръчваме да се ползва в комбинация с AstaVista, за да се насладите на пълния спектър на здравето! Възползвайте се от промоционалния ни пакет Здраве и сила за три месеца

Абонирайте се за нашия блог, за да получавате новите ни публикации навреме.
Яна Баракова - мениджър, Златната ябълка