За изкуството да виждаме без очила

Здравето на очите ни зависи от самите нас. С набор от добри упражнения и подкрепата на жизненоважните пигменти за очите като астаксантин, зеаксантин, лутеин и др., съдържащи се в микроводораслите, можете да подобрите значително начинa, по който виждате света.

Винаги сме се стремили да даваме допълнителна информация за начините, с които можете да помогнете на тялото си да бъде силно и здраво. Подобряването на зрението е основна тема за нас в последните 5 години. Изнасяли сме много обучителни семинари по тази тема в Бългрия и чужбина и имаме страхотни резултати с нашите продукти AlgaEye и AstaVista.  Убедили сме се, че подкрепени с упражнения за очите нашите продукти могат да благоприятстват намаляването на диоптрите, при проблеми с дегенерацията на макулата и много други. Положителният споделен опит от нашите клиенти расте със всеки изминал ден.

200726_bКнигата на известния писател Олдъс Хъксли „Изкуството да виждаме без очила” винаги е била една от основните на нашата работа за подобряването на зрението на клиентите ни. С радост съобщаваме, че тя е вече преведена на български и може да бъде закупена в книжарниците. Силно Ви препоръчваме да си я вземете и да използвате мъдростта в нея, за да имате винаги силата да се радвате на красивите гледки около Вас.

През 1939 година Олдъс Хъксли е застрашен да ослепее напълно. Той решава да излезне от пътеката на съвременната медицина и да започене лечението си по метода на д-р Бейтс, който чрез упражнения и захранване на тялото с необходимите вещества, постига изключителни резултати. Само след 2 месеца Олдъс вече може да чете без очила и продължавайки в тази посока до края на живота си е с идеално зрение.

В книгата ще откриете добре описани как да бъдат прилагани упражненията по метода на д-р Бейтс, както и факторите, които играят водеща роля за влошаване на зрението.

Можете да прочетете повече за алтернативното здраве на очите в статиите ни „Зрението може да се лекува чрез упражнения и хранителни добавки” и „Упражнения за подобряване на зрението”

Абонирайте се за нашия блог, за да получавате новите ни публикации навреме.
Яна Баракова, Златната ябълка