Историята на Златната Ябълка

Историята на ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА започва години преди създаването й, когато в далечната 1995 г. в дома на едно българско семейство влиза непознатата АФА. Благодарение на микроводораслите всички членове на фамилията се изпълват със сила и енергия и решават редица здравословни проблеми. Тогава се ражда една мечта. Това е мечтата за българска фирма, която да произвежда изключителни хранителни добавки на основата на микроводорасли.

И така създадохме ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА като малка семейна фирма. В средата на 2003 г. пуснахме в продажба първия си продукт – ПЕРУН. В първите години ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА разпространяваше своите продукти чрез мрежов маркетинг с над 3000 активни разпространители. Днес работим директно с доволните си клиенти в България и разпространяваме продуктите си във Франция, САЩ,Карибските острови, Южна Корея, а до скоро и в Украйна. Участвали сме на много международни изложения във Франция, Швеция, Катар, Мартиника, Гваделупе и др.

В момента предлагаме 13 уникални продукта. Те съдържат първокачествени и органични микроводорасли – АФА, Хлорела пиреноидоса, Спирулина платенсис, Дуналиела салина и Хематококус плувиалис, както и пробиотици, храносмилателни ензими, екстракти от арония и зелен чай. Всички наши продукти са носители на наградата „Златен лъв“ 2009 на Съюз „Произведено в България“. Особено много се гордеем с продукта си GoldenStemPower, който е с патентована формула за стимулиране на стволови клетки е и носител на първа награда за хранителна добавка на „Изберете българското“ 2010.

Българска търговско-промишлена палата класира ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА сред първите 100 български фирми за 2013 и 2014г.

ЗЛАТНАТА ЯБЪЛКА разширява дейността си по цял свят и търси нови пазари и партньори в различни страни.